Искам да питам всички които имат някаква представа на какво се дължи това-когато правя ляв или десен завой волана на колата ми се втвърдява,същото е и когато ще предприемам маневра за паркиране.Кажете ми това нормално ли е смятам да си сменям хидравличната течност която е в казан4ето.Колата е АР 155 1.6 16V 1996г.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем при завиване
Collapse
X
-
Едва ли е до маслото....но пробвай със смяна и промиване на системата....по скоро е хидравличната помпа, рейка или там някой клапан.....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
-
Виж състоянието на теночста...Ако наистина е голяма боза може да е от нея...Аз след смяна на моята течност започнах да си въртя волана 2-3 ПЪТИ по лекоAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеВиж състоянието на теночста...Ако наистина е голяма боза може да е от нея...Аз след смяна на моята течност започнах да си въртя волана 2-3 ПЪТИ по леко
П.С А лесно ли става смяната и промиването на системата имам предвид дали мога да се справя и сам.sigpicAlfa Romeo 155 1.6 16V 120hp Graduate-ex
Lancia Kappa 2.0 20V 146hp-ex
Alfa Romeo 166 2.0 V6 TB CF2 "PROGRESSION" 204hp-ex
Fiat Brava 1.9JTD SX
Comment
-
ако не се лъжа сам ще ти е малко трудно трябва ти още един човек който да върти волана докато обезвъздушаваш така мисля аз ама не съм обеден и на мен ми предстой тази манипулация тези дни, и се надявам да не ми са налага да сменям хидравличната помпа че при пълен ляв и при пълен десен се чува адското свирене и не знам от къде иде ама ще тестваме и ако не................
Comment
-
Първоначално публикувано от face/off Покажи съобщение
П.С А лесно ли става смяната и промиването на системата имам предвид дали мога да се справя и сам.
Ако имаш подемник е най-лесно.
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеВиж състоянието на теночста...Ако наистина е голяма боза може да е от нея...Аз след смяна на моята течност започнах да си въртя волана 2-3 ПЪТИ по лекоПървоначално публикувано от Rider_alfa155 Покажи съобщениеако не се лъжа сам ще ти е малко трудно трябва ти още един човек който да върти волана докато обезвъздушаваш така мисля аз ама не съм обеден и на мен ми предстой тази манипулация тези дни, и се надявам да не ми са налага да сменям хидравличната помпа че при пълен ляв и при пълен десен се чува адското свирене и не знам от къде иде ама ще тестваме и ако не................
При мен не се чува нищо,само когато навия волана до пълен ляв или десен има нещо като засмукване и лек вакум във волана,но доколкото разбрах това било нормално-манипулацията ще се извърши в сервиз то е ясно.sigpicAlfa Romeo 155 1.6 16V 120hp Graduate-ex
Fiat Brava 1.9JTD SX
Comment
-
Първоначално публикувано от Rider_alfa155 Покажи съобщениеда не ти взема системата въздух от някъде???sigpicAlfa Romeo 155 1.6 16V 120hp Graduate-ex
Fiat Brava 1.9JTD SX
Comment
-
Първоначално публикувано от face/off Покажи съобщениеЗнам ли!!!Как мога да проверя това.Снощи отворих казанчето след като се прибрах-маслото вътре в него е черно и мирише на риба.
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Не е задължителноТова масло както всички други масла си старее и ако не е сменяно си става на бозичка, а може всичко друго по системата му да е перфектно
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от Rider_alfa155 Покажи съобщениеммм добре тогава моя въпрос е следния, аз си смених течноста ( яко трябва да сме точни няколко пъти я сменям за тази година и половина от както имам колата) и пак почернява точно след 1 ден каране, идея от къде идва проблема??
Предполагам ,че при теб нее източено цялото масло за да се цапа за един ден...sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...
Comment
Comment